• Mijn account
  • (X)Inloggen

   Ik ben al klant bij JD International

   Voer je e-mailadres en wachtwoord hier in om in te loggen op de website:

   Wachtwoord vergeten?

   Nog geen klant bij JD International?

   • Eerdere bestellingen bekijken
   • Automatisch verstuurgegevens ophalen
   • Track je bestelling
   Nieuw bij JD International
Je bent hier:

Welke camera moet ik kiezen?

Lumen (eenheid)

Welke IP camera moet ik kopen?

Een IP-camera is een beveiligingscamera die gebruik maakt van het computernetwerk doormiddel van het Internet protocol (IP) en daardoor instaat is de beelden te versturen en op te slaan. De ip-camera's zijn op alle mogelijke manieren in te zetten zoals bijvoorbeeld het in de gaten houden van je kantoor, winkel, hotel, huis, of terrein. Een IP-camera word ook wel netwerkcamera  of internet camera genoemd. Voor alle IP-camera's geldt dat het netwerk stabiel en snel behoort te wezen.

Vaste camera's
Een vaste ip-camera is de beste keuze als een camera van te voren al moet afschrikken door het traditionle cameraontwerp. De kijkrichting is ingesteld zodra de camera is bevestigd. Er zijn verschillende modellen met een varifocale lens en / of verwisselbare lenzen voor een grotere flexibiliteit.

Dome camera's
Een dome-camera is een compacte camera-oplossing met een koepelvormige behuizing. U profiteert van het discrete, onopvallende ontwerp, en ook van het feit dat het moeilijk te zien is in welke richting de camera wijst. Daarnaast beschermd het ontwerp van een dome behuizing het veranderen van de kijkrichting en aanpassen van de scherpte.

 

Panorama camera's
Panoramische camera's bieden een 360 º gezichtsveld, ideaal om veel te zien in één enkel camerabeeld. panorama camera's kunnen worden gebruikt om activiteiten op een groot gebied te detecteren, het volgen van de looprichting van mensen en daardoor het gebied meer rendabel te maken.

 

PTZ camera's
Deze IP-camera's kunnen automatisch draaien, kantelen en in- of uitzoomen. Deze camera's worden PTZ-camera's genoemd. PTZ staat voor Pan-Tilt-Zoom en is een handige eigenschap van sommige IP-camera's. Bij deze camera's zijn handige accessoires te verkrijgen die deze bewegingen makkelijker maken zoals bijvoorbeeld een joystick.

WiFi camera's
WiFi IP-camera's kunnen zowel het bedrade als het draadloze netwerk gebruiken. Dit komt van pas wanneer je geen netwerkkabel naar de IP-camera kunt of wilt aanleggen, of wifi gewoon prettiger vindt werken. ook deze camera's bieden tegenwoordig hooge kwaliteit, zorg wel voor een snel accespoint of wireless router.